Vad kul att du har hittat hit.
Grattis till din graviditet! 

Bli medlem – Prova Egen tid gratis i en vecka: 

  • Riskfritt – Avboka enkelt med ett knapptryck inom din första vecka och betala ingenting
  • Full tillgång – Njut av över 50 nyinspelade pass i gravidyoga och gravidpilates
  • Träffa barnmorskan  – Få tillgång till unika frågestunder/träffar med Martina från Kry
  • Träna live online – Yoga med oss via direktsända pass varje vecka
  • Förbered dig – Våra gravid-experter och barnmorskor ger varje vecka nya tips och råd.

Just nu! – Prova på gratis i en vecka, vill du därefter fortsätta får du just nu 150:- i rabatt på ditt medlemskap. Ditt pris blir 245:- /mån, ord. pris 395:- i månaden) 

Har du en ytterligare rabattkod uppger du den på nästa sida – efter att du fyllt i dina uppgifter och klickat på “Starta din provperiod” nedan. 

Välkommen in!!

EGEN TID

VÅRA VILLKOR


Användande av vår sida och köp av våra tjänster innebär att du godkänner följande villkor: Din Egen tid AB erbjuder en prenumeration och första veckan är kostandsfri och därefter betalas tjänsten månadsvis. Du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta din prenumeration, Påbörjad månad betalas inte tillbaka.Vår gravidyoga och gravidpilates utövas under eget ansvar och på egen risk. Din Egen tid AB tar inget ansvar för skador eller andra eventuella konsekvenser av träningen. Du ansvarar själv för din säkerhet samt försäkring. Om du har skador, sjukdom, tar medicin eller liknande rådgör gärna med läkare innan du praktiserar yoga och pilates. Det viktigaste att tänka på när du praktiserar yoga och pilates är att inte gå över dina gränser och att lyssna på din kropp. Det är centralt att aldrig pressa fram något och vill kroppen vila så ska du göra det. Det fina med träningen är att den kan anpassas helt och hållet efter din dagsform och dina fysiska förutsättningar.Har du några som helst frågor kring innehållet hör av dig till oss på info@egentid.seAtt träna gravidyoga och/eller gravidpilates är ett utmärkt sätt att hålla sig i form under graviditeten. För dig som är gravid så kan träningen gynna ditt välbefinnande, lära dig att slappna av och förbereda dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen.

This will close in 0 seconds

Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på två olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen.

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

This will close in 0 seconds

Mer Info om prenumerationen

När du har klickat på “ Starta din provperiod” landar du på en sida där du fyller i dina uppgifter, inklusive betaluppgifter. Du betalar inget förrän efter 7 dagar och om du vill fortsätta efter en vecka behöver du inte göra något alls utan låter bara prenumerationen vara kvar.

När du anmält dig för att prova på veckan kommer du till en medlemsssida med tillgång till alla pass med mer. Från den sidan kan du enkelt avsluta din prenumeration när du vill. Väljer du att vara kvar så kommer Klarna att debitera dig på det sätt som du själv önskade när du anmälde dig.

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Våra lokaler

GÖTGATAN 11, SLUSSEN
RUTGER FUCHSGATAN 4, SKANSTULL
MAGNUS LADULÅSGATA 48, MEDBORGARPLATSEN
ORGANISATIONSNUMMER: 556948-6888