Gå med på Gravidyoga LIVE Online

Gravidyoga har blivit allt mer populärt under de senaste åren. Även om du har utövat yoga i flera år eller är en nybörjare kan du fortfarande börja träna Gravidyoga LIVE Online.

Varför ska du träna Gravidyoga LIVE Online? 

1.Yogan hjälper dig att koppla av och gå ner i varv. Du hittar lugn och balans och släpper oro och stress. Graviditeten innebär otroliga förändringar i kroppen som mer än ofta kan få dig att känna dig otrygg och orolig. Gravidyoga hjälper dig att varva ner, att fokusera på här och nu och få tillbaka din kontakt med kroppen.

2.Yogan bygger styrka och flexibilitet. Det finns många yoga ställningar som bygger upp din styrka och flexibilitet. Du skall som gravid alltid vara försiktig och att i yoga LIVE Online kan du få hjälp av instruktören med olika positioner och ställningar.

3.Du kan träna var du vill och hur ofta du vill. I Corona tider är det skönt att slippa ta sig ut och röra sig bland andra människor. Det viktigaste med yogan är att lyssna på din kropp. Kan du inte vara med på våra LIVE-sända pass kan du när som helst koppla upp dig på ett förinspelat pass eller logga in och välja ett pass som fungerar för din kropp just den dagen. Yoga en form av träning som lätt anpassas till din bekvämlighet. Du kan utöva yoga både på morgon eller kvällen, det är ditt val. 

4.Yogan förbereder din kropp inför födseln. Vissa utvalda vissa övningar öppnar upp ditt bäcken och tränar upp ditt bäcken och bål – du bygger styrka inför din födsel.

5.Träna på din smärthantering med andningsövningar. Yogan ger dig möjlighet att träna på att minska din smärta och/eller stelhet.

Boka din LIVE sända gravidyoga kurs idag – www.egentid.se