Unikt medlemsskap för dig som gravid- just nu 150:- i rabatt

På Egen tid erbjuder vi tillsammans med Sveriges ledande profiler inom yoga och graviditet vägledning och videor online. Med oss har du möjlighet att träna på dina villkor – hur ofta du vill, när du vill och var du vill – genom vårt medlemsskap får du tillgång en medlemssida omsorgsfullt fylld med över 50 pass i gravidyoga och gravidpilates och över 30 olika tips i videoform från våra barnmorskor och vår doula. För att du alltid skall få det senaste fyller vi hela tiden din sida med nya pass och tips. 

– Hela Egen tid betyder välmående och omtanke för mig. Det är detta som jag vill jag se mer av, särskilt i dessa tider. En plats som Egen tid var något som jag själv saknade när jag var gravid. När Nova föddes för snart 17 år sedan startade jag Egen tid och sedan dess har över 10 000 gravida tränat med oss. Barnmorskorna och yogainstruktörerna som arbetar hos oss lägger stor vikt vid att du lär dig lyssna på din kropp och hittar styrkan inom dig. Lyssna både inåt och utåt för att skapa en balans i livet, säger Lisa Henriksson, vd och grundare av Egen tid.

Yoga och pilates – på dina villkor, när det passar dig

Med oss kan du träna var du vill och när du vill eftersom passen finns online. Det finns inga krav och du kan sätta upp ditt eget schema efter dina behov.

Gravidyogan hjälper dig att öka din rörlighet och förbereda dig inför förlossningen både fysiskt och mentalt. Många barnmorskor rekommenderar yoga för gravida och det är ett fantastiskt verktyg för att lära känna din kropp. Gravidyogan kan underlätta att de olika faserna i din graviditet och är en träningsform som ger dig ny energi. Dessutom blir du mer närvarande i din kropp och får verktyg som hjälper både under graviditeten, inför förlossning och efter att barnet är fött.

Gravidpilates är en skonsam träningsform som hjälper dig att behålla din styrka och smidighet. Detta är något du kan ha med dig och utföra under hela graviditeten. Fokus ligger på de inre stabiliserande musklerna för att få bra balans, en stark rygg och bäckenbotten.

Graviditets- och förlossningstips
Förbered dig för förlossningen och ta del av tips från en utbildad doula som stöttar dig under graviditeten. Varje vecka ger barnmorskorna Anna Falkenström och Sofie Gustafsson samt doulan Cecilia Olin tips till dig som gravid och de delar även med sig om sina egna erfarenheter från sina graviditeter och arbetet i förlossningssalen.

Sedan start för 16 år sedan har över 10 000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda. Läs några av recensionerna här.

Enkelt och flexibelt!

Det är enkelt att bli medlem. Du skapar enkelt ett konto som ger dig tillgång till en din personliga sida där all din träning och dina tips finns samlat.

Prova att bli medlem i en vecka, vill du därefter fortsätta betalar du just nu 245:-/mån. (Ord. pris 395:-/mån) 

Du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta ditt medlemsskap.

OM GRAVIDYOGA

Yoga är en uråldrig visdom om kropp & själ som passar bra för gravida och är ett fantastiskt verktyg att lära känna sin kropp bättre, vilket ger många fördelar.De flesta barnmorskor rekommenderar gravidyoga och du får får kontakt med, inte bara sin egen kropp, utan även med bebisen på ett speciellt sätt.

Yogan kan göra det lättare att acceptera och underlätta de olika faserna en graviditet genomgår och träningen ger både mamma och bebis ny energi.

Med gravidyoga blir du närvarande i din kropp och du får de verktyg som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

Om Gravidpilates

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten.

Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna som stärks för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten.

Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten. Med Gravidpilates lär du känna din kropp och du får den träning, kraft och närvaro som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

EGEN TID

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med träningen hos oss på Egen tid. Via Reco.se får vi kontinuerlig feedback av våra kunder. Hos dem har vi 4.3 av 5 i betyg baserat på 267 omdömen Läs gärna mer på https://www.reco.se/egen-tid

Några exempel:

”Superbra! Nöjd med allt. Bra kundservice och bra instruktörer. Så värdefullt att kunna träna hemma, både livesända pass och förinspelad yoga och pilates!” – Josefin C

”Både livepassen och de förinspelade passen har absolut uppfyllt mina förväntningar och varit en viktig del av min graviditet även denna gång. Bra instruktörer och givande pass!” – Linda P

”Det är så värdefullt att kunna träna hemifrån. Att bli medlem var enkelt och smidigt och gav en mycket bra förberedelse inför förlossningen!” – Ulrika W

Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på två olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen.

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

This will close in 0 seconds

Mer Info om prenumerationen

När du har klickat på “ Starta din provperiod” landar du på en sida där du fyller i dina uppgifter, inklusive betaluppgifter. Du betalar inget förrän efter 7 dagar och om du vill fortsätta efter en vecka behöver du inte göra något alls utan låter bara prenumerationen vara kvar.

När du anmält dig för att prova på veckan kommer du till en medlemsssida med tillgång till alla pass med mer. Från den sidan kan du enkelt avsluta din prenumeration när du vill. Väljer du att vara kvar så kommer Klarna att debitera dig på det sätt som du själv önskade när du anmälde dig.

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Våra lokaler

GÖTGATAN 11, SLUSSEN
RUTGER FUCHSGATAN 4, SKANSTULL
MAGNUS LADULÅSGATA 48, MEDBORGARPLATSEN
ORGANISATIONSNUMMER: 556948-6888