start

Välkommen till din Egen tid Hemma!

Egen tid är störst i Sverige på gravidyoga med de bästa och mest erfarna instruktörerna inom gravidyoga och gravidpilates, Sedan start för 15 år sedan har över 9000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda.

Då du som gravid är en riskgrupp i Corona tider erbjuder vi våra mycket populära pass i Gravidyoga och Gravidpilates livestream varje vecka! 

Vi direktsänder Gravidpilates 17.30-18.30 på tisdagar samt Gravidyoga 17.30-18.45 på torsdagar varje vecka. Våra direktsända pass ger dig möjlighet att träna med våra mycket kompetenta instruktörer live varje vecka. Dessutom ger det dig möjligheten att hitta en rutin att få till din träning. Det är enkelt att träna med oss. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator, Ipad eller en mobiltelefon.

För 395:- får du tillgång till både Gravidpilates och Gravidyoga varje vecka i en månad. Vid bokning får du ett välkomstmail med alla instruktioner du kan tänkas behöva för att komma igång och du väljer själv när du vill starta din träning. Kan du inte vara med live mailar du till oss på info@egentid.se innan eller efter passet så skickar vi dig en inspelning.

Klicka här för att boka direktsända pass

Nyfiken? Har du en fråga? Kontakta oss här.

Varmt välkommen!

Rekommenderat Företag