Logga_Egentid_transparent

Inspiration

Nyfiken på vår gravidyoga, vår gravidpilates och våra gravidtips?

Nedan hittar du 1 minuts inspiration från några av våra pass samt några smakprov på våra gravid & förlossningstips. 

Gravidyoga och gravidtips

Thumbnail_Video1

Trailer från vår studio vid Slussen

Thumbnail_Video1

Gravidyoga med Emmi Kirkholt

Thumbnail_Video1

Gravidyoga med Kerstin Moreau

Thumbnail_Video1

Gravidyoga med Cecilia Olin

Thumbnail_Video1

Förlossningstips – Om den aktiva fasen med barnmorskan Anna

Thumbnail_Video1

Förlossningstips – Om din drömförlossning

Thumbnail_Video1

Förlossningstips – Om att ljuda under förlossningen

Thumbnail_Video1

Gravidtips – Ta hand magen

Thumbnail_Video1

Gravidtips – Ge dig 5 minuters avslappning

Thumbnail_Video1

Vad händer när du kommer in på förlossningen?Förlossningstips av barnmorskan Sofie 

 

Om gravidyoga

Under graviditeten händer mycket i kroppen och sinnet, och det kan vara en bra tid att vända blicken inåt och lära sig att lyssna till sin kropp. 

Gravidyoga har massor av positiva effekter, både för dig själv och ditt barn. Du får en stark kropp, ökar din uthållighet, lär dig att slappna av och förbereder kroppen och sinnet inför förlossningen.

Andra fördelar med gravidyoga: 

  • Stillar sinnet och ger avslappning.
  • Ger bättre blodcirkulation.
  • Ger energi.
  • Stärker kroppen och gör det lättare att bära extra kilon.
  • Stärker bäckenet.
  • Minskar graviditetsåkommor som illamående, kramper, svullnad, halsbränna och tyngdkänsla.
  • Förbereder kroppen inför förlossningen.
  • Hjälper dig att hantera oro inför förlossningen.
  • Stärker bandet till barnet i din mage.
  • Snabbare återhämtning efter förlossningen.

Andningen är en otroligt stor del av yogan och välmåendet – och ett bra verktyg för att få mer energi och balansera kropp och sinne. När du blir medlem får du även ta del av våra inspelade andningsövningar och meditationer. 

Om gravidpilates

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten. Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna som stärks för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten. Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten.

Med Gravidpilates lär du känna din kropp och du får den träning, kraft och närvaro som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda

Artiklar om gravidyoga i SVD

Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på två olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen.

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

This will close in 0 seconds

Mer Info om prenumerationen

När du har klickat på “ Starta din provperiod” landar du på en sida där du fyller i dina uppgifter, inklusive betaluppgifter. Du betalar inget förrän efter 7 dagar och om du vill fortsätta efter en vecka behöver du inte göra något alls utan låter bara prenumerationen vara kvar.

När du anmält dig för att prova på veckan kommer du till en medlemsssida med tillgång till alla pass med mer. Från den sidan kan du enkelt avsluta din prenumeration när du vill. Väljer du att vara kvar så kommer Klarna att debitera dig på det sätt som du själv önskade när du anmälde dig.

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Våra lokaler

GÖTGATAN 11, SLUSSEN
RUTGER FUCHSGATAN 4, SKANSTULL
MAGNUS LADULÅSGATA 48, MEDBORGARPLATSEN
ORGANISATIONSNUMMER: 556948-6888