Logga_Egentid_transparent

Inspiration

Gravidyoga & Gravidpilates

Att skapa och bevara ett inre lugn, både under och efter graviditeten, är något av det bästa du kan göra för dig själv och din bebis. Med vår gravidyoga och gravidpilates hjälper du kroppen att vara i balans samtidigt som du blir fysiskt starkare. Det skapar mer harmoni både för dig och din bebis.

Flexibel träning med Egen tid – Vad passar dig bäst?

Bor du i Stockholm är du välkommen att träna i någon av våra rymliga studios. Här erbjuder vi även våra uppskattade profylaxkurser, i studio eller live online. 

Bor du någon annanstans i landet, eller hellre tränar hemma, kan du ta del av våra skräddarsydda pass online.

Om din bebis redan har kommit till världen är ni tillsammans välkomna till vår mycket populära Mamma Bebis yoga. 

- Egentid

 

Vad innebär gravidyoga hos Egen tid?

Alla våra instruktörer är utbildade och kunniga om kvinnans förutsättningar under en graviditet. Våra kurser och inspelade pass är speciellt utformade för att dig att vända blicken inåt, hitta mod, styrka och förbereda sinnet inför förlossning. Du kan välja att träna online och/eller på plats i vår studio.

Vår gravidyoga har flera positiva effekter, både för din kropp och själ:

 • Stillar sinnet och ger avslappning.
 • Ger bättre blodcirkulation.
 • Ger energi.
 • Stärker kroppen och gör det lättare att bära extra kilon.
 • Stärker bäckenet.
 • Minskar graviditetsåkommor som illamående, kramper, svullnad, halsbränna och tyngdkänsla.
 • Förbereder kroppen inför förlossningen.
 • Hjälper dig att hantera oro inför förlossningen.
 • Stärker bandet till barnet i din mage.
 • Snabbare återhämtning efter förlossningen.

Under våra pass kommer vi att arbeta mycket med andningen eftersom den kan påverka måendet. Den är även ett viktigt verktyg att få med sig inför din förlossning eftersom den ger dig mer energi och balans. 

Vad innebär gravidpilates hos Egen tid?

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten. Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna under våra pass. Vi hjälper dig att få bra balans, god hållning och att bygga upp en stark bäckenbotten. Dessutom har gravidpilates en bevisad effekt mot inkontinens. Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten.

Fördelar med gravidpilates:

 • Du får hjälp att behålla smidighet och styrka under & efter din graviditet.
 • Snabbare återhämtning efter din förlossning.
 • Stärker din balans och förbättrar din hållning.
 • Du undviker inkontinens.
 • Du lär känna din kropp och får den träning, kraft och närvaro som du behöver inför förlossning och det nya livet med ditt nyfödda barn. 

Förutom våra fantastiska instruktörer på plats i Stockholm samt online arbetar vi även tätt ihop med barnmorskor, doulor och BVC-sköterskor. Allt för att du ska känna dig trygg i din träning och inför din förlossning.

Med vår prenumeration online kan du oavsett var i Sverige du befinner dig delta i direktsänd gravidyoga via plattformen Zoom varje vecka. Dessutom har vi ett samarbete med Kry, där du har möjlighet att få tips och råd online från BVC sköterskan Martina Eriksson varannan vecka. Allt detta ingår i prenumerationen som du kan prova på gratis i en vecka. .

Ett urval av våra pass

Thumbnail_Video1

Välkommen till Egen tid!

Thumbnail_Video1

Gravidyoga med Emmi Kirkholt

Thumbnail_Video1

Gravidyoga med Kerstin Moreau

Thumbnail_Video1

Gravidyoga med Cecilia Olin

Thumbnail_Video1

Gravidpilates med Moa Petersdotter

Om gravidyoga

Under graviditeten händer mycket i kroppen och sinnet, och det kan vara en bra tid att vända blicken inåt och lära sig att lyssna till sin kropp. 

Gravidyoga har massor av positiva effekter, både för dig själv och ditt barn. Du får en stark kropp, ökar din uthållighet, lär dig att slappna av och förbereder kroppen och sinnet inför förlossningen.

Andra fördelar med gravidyoga: 

 • Stillar sinnet och ger avslappning.
 • Ger bättre blodcirkulation.
 • Ger energi.
 • Stärker kroppen och gör det lättare att bära extra kilon.
 • Stärker bäckenet.
 • Minskar graviditetsåkommor som illamående, kramper, svullnad, halsbränna och tyngdkänsla.
 • Förbereder kroppen inför förlossningen.
 • Hjälper dig att hantera oro inför förlossningen.
 • Stärker bandet till barnet i din mage.
 • Snabbare återhämtning efter förlossningen.

Andningen är en otroligt stor del av yogan och välmåendet – och ett bra verktyg för att få mer energi och balansera kropp och sinne. När du blir medlem får du även ta del av våra inspelade andningsövningar och meditationer. 

Om gravidpilates

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten. Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna som stärks för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten. Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten.

Med Gravidpilates lär du känna din kropp och du får den träning, kraft och närvaro som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda

Artiklar om gravidyoga i SVD

Allmänna bokningsregler Bokad plats av kurs är bindande. Bokning görs via Egen tids hemsida. Observera att plats till kurs är garanterad först när betalning registrerats hos Egen tid. Vid frånvaro utgår full debitering. När din bokning är gjord via hemsidan får du en bokningsbekräftelse via e-post. Enlig lagen om distansavtal gäller ångerfrist vid ehandel i 14 dagar från köpet. Vid sjukdom eller skada kan du få pengarna tillbaka för resterande kurstillfällen från det datum att du skickar oss sjukintyget. Det går också bra att frysa dina resterande kurstillfällen till senare. Detta gäller endast om du informerar oss direkt när sjukskrivningen påbörjas. Vi godkänner inte anmälan i efterhand. Ta igen missade kurstillfällen Missar man sin kurstid en vecka (eller flera gånger) så kan i mån av plats ta igen det inom den period som kursen löper. Det går inte att ‘flytta över’ missade gånger från en termin till en annan. Personuppgiftslagen De personuppgifter du lämnar till Egen tid används för att hantera bokningar och bekräftelser samt för att se till att tjänsten fungerar på bästa möjliga vis. Egen tid register behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part än Egen tid har tillgång till uppgifterna.
Scrolla i listan nedan
Scrolla i listan
Vanliga frågor
1. Kan man streama videor till TV:n? I dagsläget är det tyvärr inte möjligt att strama till TV:n

Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på två olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen.

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

This will close in 0 seconds

Vad händer nu?

När du klickat på starta din provperiod kommer du till Klarnas betalsida. Du blir automatiskt registrerad när du anger ditt postnummer och debiteras noll kr. På Klarnas sida ser du även det datum du börjar betala för Egen tid och hur du avslutar innan provperiodens slut. Det är även där som du fyller i ytterligare rabattkod om du har en sådan.

Varmt välkommen in! <3

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Våra lokaler

GÖTGATAN 11, SLUSSEN
RUTGER FUCHSGATAN 4, SKANSTULL
MAGNUS LADULÅSGATA 48, MEDBORGARPLATSEN
ORGANISATIONSNUMMER: 556948-6888

Tekniska frågor och svar
Jag har långsam uppkoppling vilket gör att videosekvenserna hackar. Vad kan jag göra?

Alla våra videos finns idag i olika kvalitéer och standardvalet är HD-kvalitet. Vid sämre uppkoppling/alternativt om du inte vill slösa mobilsurf, testa att klicka på HD-knappen när du har videon uppe och ändra till “standard”. Upplösningen blir då lite sämre men videon laddar desto snabbare och drar mindre surf.

I vilka enheter kan jag se era videos?

Du kan se våra videos via din dator, surfplatta, smartphone samt via din TV om du kopplar in din dator via en HDMI/VGA-sladd, Chromecast eller använder AppleTV och funktionen Airplay. För Chromecast gäller följande:

1. Ladda ner Chromecasts/Google Homes app för Android

2. Gå in i appen och leta upp “Spegla enheten”

3. När skärmen speglas från telefonen till TVn, gå in på Yogobes hemsida i webbläsaren/bokmärket på hemskärmen och väljer den video du vill spela. Om Yogobe inte fungerar i din enhet kan det bero på att du inte har uppdaterat den och alltså inte har den senaste versionen. Testa gärna att uppdatera!

Jag får inte igång era videos. Vad kan vara fel?

Det kan vara fler orsaker. Om du bara kan se 1 minut beror det på att du inte är inloggad/inte har en aktiv prenumeration. Blir skärmen blå eller står och laddar kan det bero på att du inte har den senaste uppdateringen på din enhet eller webbläsare. För att själv felsöka: testa att få igång videos på en annan enhet (annan dator, mobil, surfplatta). Hjälper inget av detta, maila oss på info@egentid.se så undersöker vi saken närmare.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur gör jag?

Här på din medlemssida finns ett vitt utrymme som heter DASHBOARD. Högst överst i den står det ”Change password” Klicka där för at byta lösenord.

Jag vill säga upp men hittar inte hur?

Du avslutar genom att logga in på din medlemssida. Nedanför den vita rutan till höger där du kan byta lösenord med mer finns en knapp med en ringklocka efter – Hantera prenumerationer. Klicka på den och sedan på rutan där det står “Betalning”. Klicka därefter på Visa och sedan Avbryt. 

Det går också bra att maila oss på info@egentid.se så hjälper vi dig

Jag ska åka utomlands en period. Fungerar er tjänst i utlandet?

Ja, Egen tid fungerar lika bra var du än befinner dig, så länge du har en internetuppkoppling.

Hur gör jag för att se era yoga- träningsvideos i TV:n?

Du kan se våra videos i din TV genom koppla in en HDMI/VGA sladd eller använda AppleTV där du använder funktionen Airplay.