Förlossningsförberedande Yoga

Förlossningsförberedande Yoga är en rofylld yogaform och ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att bli lugn, rörlig och stärka din närvaro vilket ökar förutsättningarna för dig att må bra under din graviditet. Under kursen får du ökad tillit till din kropp och större tillgång till din inre kraft. Du förbereder dig medvetet inför din förlossning och ger ditt barn en bra start i livet. Vi tränar också på att vara i födandet, att acceptera smärtan och det arbete som kroppen ska utföra och välkomnar det. Genom att följa och ha fokus på andning släpper tankarnas kraft. Som i all Gravidyoga koncentrerar vi oss på andning, kroppsmedvetenhet, meditation och djupavslappning.

Förlossningsförberedande Yoga – Vad är skillnaden mot den ”vanliga” yogan för gravida?

Vår förlossningsförberedande yoga är en lugnare yogaform, med stort fokus på avslappning och för dig som vill förbereda dig inför din förlossning. Under vår förlossningsyoga så får du konkreta verktyg att hantera förlossningsgsvärkarna, samt mer kunskap om dig själv och förlossningen. Våra Gravidyoga-klasser är för dig som som vill utöva yoga oavsett hur du planerar att föda ditt barn. Gravidyoga har stort fokus på den gravida kroppen, men inte nödvändigtvis förlossningen.

När du bokar en kurs går du samma dag och tid i så många veckor som du bokar. Vet du att du inte kan komma en vecka kan du köpa till en ”ta igen” funktion som gör att du kan ta igen två pass på vilket annat pass du vill under dina köpta veckor.

Just nu får en vacker halsbands berlock – Kärlek, Glob, hjärta – när du bokar en kurs!

Scrolla ner för att hitta våra aktuella kurser. Välj den dag, tid, kurslängd och lokal/plats som passar dig bäst! Sidan visar alla våra kurser på måndagar överst, därefter alla kurser på tisdagar osv

VARMT VÄLKOMMEN!

Kurstillfällen

  Måndagar

  Nästa startdatum
  mån 23 sep 201916:00 - 17:15Flertal platser kvar
  Plats: Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
  Instruktör: Cecilia Olin
  Pris: 495kr2,695kr

  Startdatum

  Nollställ

  Tisdagar

  Nästa startdatum
  tis 24 sep 201917:30 - 18:30Flertal platser kvar
  Plats: Magnusladulåsgata 48, Södermalm
  Instruktör: Lisa-Annabel Axelsson
  Pris: 495kr2,495kr

  Startdatum

  Nollställ

Är du intresserad av att starta vid ett senare tillfälle?