Gravid & Förlossningsyoga

Gravid & Förlossningsyoga är en rofylld yogaform och ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att bli lugn, rörlig och stärka din närvaro vilket ökar förutsättningarna för dig att må bra under din graviditet. Under kursen får du ökad tillit till din kropp och större tillgång till din inre kraft. Du förbereder dig medvetet inför din förlossning och ger ditt barn en bra start i livet. Vi tränar också på att vara i födandet, att acceptera smärtan och det arbete som kroppen ska utföra och välkomnar det. Genom att följa och ha fokus på andning släpper tankarnas kraft. Som i all Gravidyoga koncentrerar vi oss på andning, kroppsmedvetenhet, meditation och djupavslappning.

Gravid & Förlossningsyoga – Vad är skillnaden mot den ”vanliga” yogan för gravida?

Vår Gravid & Förlossningsyoga är en lugnare yogaform, med stort fokus på avslappning och för dig som vill förbereda dig inför din förlossning. Under vår Gravid & Förlossningsyoga så får du konkreta verktyg att hantera förlossningsgsvärkarna, samt mer kunskap om dig själv och förlossningen. Våra Gravidyoga-klasser är för dig som som vill utöva yoga oavsett hur du planerar att föda ditt barn. Gravidyoga har stort fokus på den gravida kroppen, men inte nödvändigtvis förlossningen.

När du bokar en kurs går du samma dag och tid i så många veckor som du bokar. Vet du att du inte kan komma en vecka kan du köpa till en ”ta igen” funktion som gör att du kan ta igen två pass på vilket annat pass du vill under dina köpta veckor.

Scrolla ner för att hitta våra aktuella kurser. Välj den dag, tid, kurslängd och lokal/plats som passar dig bäst! Sidan visar alla våra kurser på måndagar överst, därefter alla kurser på tisdagar osv

Boka idag – Om du efter första tillfället inte är nöjd får du pengarna tillbaka!  

Just nu får du en Online kurs i Gravidyoga på köpet när du bokar en kurs i Gravid & Förlossningsyoga. Perfekt som ett komplement till din kurs att även kunna yoga när du vill i hemmet.

VARMT VÄLKOMMEN!

Kurstillfällen

  Måndagar

  Nästa startdatum
  mån 03 feb 202017:20 - 18:30Kurs fullbokadmån 10 feb 202017:20 - 18:30Flertal platser kvar
  Plats: Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
  Portkod: Kod 1590
  Instruktör: Andrea Nanda
  Pris: 495kr2,495kr

  Startdatum

  Nollställ

  Tisdagar

  Nästa startdatum
  tis 28 jan 202018:45 - 20:00Flertal platser kvar
  Plats: Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
  Portkod: 1590
  Instruktör: Emmi Kirkholt
  Pris: 495kr2,595kr

  Startdatum

  Nollställ

Är du intresserad av att starta vid ett senare tillfälle?