Gravid & Förlossningsyoga

Gravid & Förlossningsyoga är en rofylld yogaform och ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att bli lugn, rörlig och stärka din närvaro vilket ökar förutsättningarna för dig att må bra under din graviditet. Under kursen får du ökad tillit till din kropp och större tillgång till din inre kraft. Du förbereder dig medvetet inför din förlossning och ger ditt barn en bra start i livet. Vi tränar också på att vara i födandet, att acceptera smärtan och det arbete som kroppen ska utföra och välkomnar det. Genom att följa och ha fokus på andning släpper tankarnas kraft. Som i all gravidyoga koncentrerar vi oss på andning, kroppsmedvetenhet, meditation och djupavslappning.

Vad är skillnaden mellan Gravid & Förlossningsyogan och den ”vanliga” gravidyogan?

Vår Gravid & Förlossninsgyoga är en lugnare yogaform, med stort fokus på avslappning och för dig som vill förbereda dig inför din förlossning. Under vår förlossningsyoga så får du konkreta vertyg att hantera förlossninsgsvärkarna, samt mer kunskap om dig själv och förlossningen. Vår Gravidyoga är för dig som som vill utöva yoga oavsett hur du planerar att föda ditt barn. Gravidyogan har stort fokus på den gravida kroppen, men inte nödvändigtvis förlossningen.

När du bokar en kurs går du samma dag och tid i så många veckor som du bokar. Vet du att du inte kan komma en vecka kan du köpa till en ”ta igen” funktion som gör att du kan ta igen två pass på vilket annat pass du vill under dina köpta veckor.

VARMT VÄLKOMMEN!

Kurstillfällen

  Tisdagar

  Nästa startdatum
  tis 12 feb 201917:45 - 19:00Kurs fullbokadtis 19 feb 201917:45 - 19:00Flertal platser kvar
  Plats: St. Paulsgatan 22 A, Mariatorget
  Instruktör: Cecilia Olin
  Pris: 495kr2,595kr

  Startdatum

  Nollställ

  Torsdagar

  Nästa startdatum
  tor 17 jan 201917:30 - 18:45Flertal platser kvar
  Plats: St. Paulsgatan 22 A, Mariatorget
  Instruktör: Andrea Nanda
  Pris: 495kr2,595kr

  Startdatum

  Nollställ

Är du intresserad av att starta vid ett senare tillfälle?