Mamma & Babyoga samt Mamma & Babypilates!

Mamma & Babyyoga: Balans både fysiskt och mentalt.

Babyyoga innehåller enkla yogarörelser som du lätt kan följa med i utan förkunskap. Sköna yogaövningar som främjar smidighet, rörlighet, styrka och medvetande och som stärker din kropp efter förlossningen.

Kursen passar fram tills att ditt barn börjat att krypa. Ditt barn ligger på en filt intill dig när du yogar, vissa övningar gör du tillsammans med ditt barn om hen är vaken. Du behöver inte oroa dig för om ditt barn är missnöjd, kanske bara vill amma eller behöver din uppmärksamhet. Det är helt ok. Denna klass är oerhört tillåtande och kan även bli en bra träning i tålamod och våra instruktörer kommer att hjälpa dig.

Mamma & Babypilates: Fokus på magstyrka och smidighet!

Babypilates är en säker och effektiv träning för dig som vill komma igång efter graviditet och födsel så att du får den kraft du behöver i det nya livet. Pilates är träning för kroppens kärna/core. Vi lär oss att hitta tillbaka till kroppens grundplaceringar i liggande, sittande och stående och arbetar med övningar för att stärka upp bäckenbotten och inre muskulatur, främst i bålen. Du får hjälp så att du utför övningarna på rätt nivå för just dig.

—-

Inga förkunskaper behövs i någon av kurserna.

Båda kurserna hålls i vackra lokaler på Söder. I lokalerna finns mattor, kuddar, filtar och bolster. Vi tränar i små grupper, dvs liten Klass vilket betyder  stort individuellt Fokus. Förvänta dig korrigeringar och tips för hjälpa dig vidareutvecklas.

  • Vi rekommenderar att du väntar 6 veckor efter en vaginal födsel och 10-12 veckor efter ett kejsarsnitt innan du börjar med träna
  • Klassen lämpar sig för bebisar som ännu inte kryper mycket och kan sitta/ligga still större delen av klassen
  • Du får även välja att komma utan din bebis om du har möjlighet
  • För dig som gjort kejsarsnitt så rekommenderar vi att du tar med en handduk och/eller en liten kudde att vila huvudet på
  • Ta med en filt och några leksaker för din bebis
  • Studion öppnar 10 minuter innan lektionen börjar
  • Vagnen får tyvärr inte plats inne i studion. Men det går bra att låsa fast den utomhus på gården eller komma med barnet i sele/sjal.

Varmt välkommen med din bokning av den tid och plats som passar dig bäst, se alternativen nedan. Det går också bra att prova på en gång. Prova på bokas via länken ”prova på” i huvudmenyn eller via ”Intresseanmälan” nedan.

Just nu får du en Online kurs i yoga på köpet när du bokar en kurs. Perfekt som ett komplement till din kurs att även kunna yoga när du vill i hemmet.

Vi ses!

Läs mer om:
Hatha yoga – Egen tid för dig som förälder!


Kurstillfällen

    Inga kurser funna
[contact-form-7 id="342" title="Intresse av kurs på annan tid"]