Balans, lugn, smidighet och styrka!

Vår Hatha yoga är öppen både för dig med tidigare erfarenhet av yoga samt för dig som är ny för yoga. Du som har yogat tidigare kommer få mer utmaningar medan du som är ny kommer guidas i att fokusera mer på grunderna. Vi kommer arbeta med yogans ställningar, asanas, som sätts ihop till kortare eller längre serier, vinyasas. Alla ställningar kan anpassas. Kursen leds av Ida Nissle som har studerat och undervisat yoga sedan 2003. Från första stund på yogamattan kände Ida att hon ”kommit hem”. Ida är även leg. förskollärare och lärare för yngre åldrar med specialpedagogisk inriktning.

Vår Kundaliniyoga hjälper dig att hålla kropp och själ i balans. Yogaläraren och mamman Emmi Kirkholt guidar dig genom konkreta yoga- och avslappningsövningar som frigör stress och ger styrka – såväl fysiskt som mentalt. Fokuset är lugna mjuka övningar som inte bara är stärkande för kroppen men som också främjar mer lugn och energi.

Vi kommer vara en liten grupp på max tio deltagare så alla kommer kunna få individuell hjälp och guidning. Varje pass innehåller också en stunds fokus på andningen med hjälp av olika andningstekniker, en stunds avspänning och en kort reflektion/meditation. Olika gånger har olika teman/mål.

Du bjuds på te och får möjlighet att ta en paus i vardagen. Det är du SÅ värd <3

VÄLKOMMEN!


Läs mer om:

Babyyoga


Kurstillfällen

  Onsdagar

  Nästa startdatum
  ons 15 jan 202019:00 - 20:30Flertal platser kvar
  Plats: Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
  Portkod: HATHA YOGA
  Instruktör: Ida Nissle
  Pris: 250kr2,795kr

  Startdatum

  Nollställ

  Torsdagar

  Nästa startdatum
  tor 09 jan 202019:00 - 20:30Flertal platser kvar
  Plats: Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
  Portkod: KUNDALINIYOGA
  Instruktör: Emmi Kirkholt
  Pris: 250kr2,795kr

  Startdatum

  Nollställ

Är du intresserad av att starta vid ett senare tillfälle?