Hatha yoga – balans, smidighet och styrka

Vår Hatha yoga bygger på tradition av T. Krishnamacharya. Grunden i hans lära och tradition är att yogans redskap alltid måste anpassas till olika behov och förutsättningar samt olika faser i livet. Den här klassen är öppen både för dig med tidigare erfarenhet av yoga samt för dig som är ny för yoga. Du som har yogat tidigare kommer få mer utmaningar medan du som är ny kommer guidas i att fokusera mer på grunderna. Vi kommer arbeta med yogans ställningar, asanas, som sätts ihop till kortare eller längre serier, vinyasas. Alla ställningar kan anpassas.

Vi kommer vara en liten grupp på max tio deltagare så alla kommer kunna få individuell hjälp och guidning. Varje pass innehåller också en stunds fokus på andningen med hjälp av olika andningstekniker, en stunds avspänning och en kort reflektion/meditation. Olika gånger har olika teman/mål.

Vissa gånger arbetar vi mot en målställning, vissa gånger arbetar vi med andningen på olika sätt under programmet och vissa gånger arbetar vi med ett tema under hela lektionen som exempelvis: ”balans i livet”. Kursen syftar till att både ge Dig lugn och harmoni i sinnet, balans, smidighet och styrka  i kroppen, samt förhoppningsvis lite nya insikter om dig själv.

Kursen leds av Ida Nissle som har studerat och undervisat yoga sedan 2003. Från första stund på yogamattan kände Ida att hon ”kommit hem”. Ida är även leg. förskollärare och lärare för yngre åldrar med specialpedagogisk inriktning.

Varmt välkommen!


Läs mer om:

Babyyoga


Kurstillfällen

  Onsdagar

  Nästa startdatum
  ons 23 okt 201919:00 - 20:30Flertal platser kvar
  Plats: Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
  Instruktör: Ida Nissle
  Pris: 250kr2,795kr

  Startdatum

   Nollställ

  Är du intresserad av att starta vid ett senare tillfälle?