Balans, lugn, smidighet och styrka!

Vår Hatha yoga är öppen både för dig med tidigare erfarenhet av yoga samt för dig som är ny för yoga. Du som har yogat tidigare kommer få mer utmaningar medan du som är ny kommer guidas i att fokusera mer på grunderna. Vi kommer arbeta med yogans ställningar, asanas, som sätts ihop till kortare eller längre serier, vinyasas. Alla ställningar kan anpassas. Kursen leds av Ida Nissle som har studerat och undervisat yoga sedan 2003. Från första stund på yogamattan kände Ida att hon ”kommit hem”. Ida är även leg. förskollärare och lärare för yngre åldrar med specialpedagogisk inriktning.

Vi kommer vara en liten grupp på max tio deltagare så alla kommer kunna få individuell hjälp och guidning. Varje pass innehåller också en stunds fokus på andningen med hjälp av olika andningstekniker, en stunds avspänning och en kort reflektion/meditation. Olika gånger har olika teman/mål.

Du bjuds på te och får möjlighet att ta en paus i vardagen. Det är du SÅ värd <3

Just nu får du en Online kurs i yoga på köpet när du bokar en kurs. Perfekt som ett komplement till din kurs att även kunna yoga när du vill i hemmet.

VÄLKOMMEN!


Läs mer om:

Mamma & Babyyoga samt Mamma & Babypilates


Kurstillfällen

  Onsdagar

  Nästa startdatum
  ons 08 apr 202019:00 - 20:30Flertal platser kvar
  Plats: Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
  Portkod: HATHA YOGA
  Instruktör: Ida Nissle
  Pris: 250kr2,795kr

  Startdatum

   Nollställ
  [contact-form-7 id="342" title="Intresse av kurs på annan tid"]