Vi som arbetar på Egen tid

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Lisa Henriksson
Grundare & VD

 

Lisa är grundare och ägare av Egen tid, även grundare av Wisdom Stockholm och aktuell som författare och föreläsare med boken ”I Was Supposed To be Happy”. www.lisahenriksson.com

lisa@egentid.se
info@egentid.se
08- 556 129 00

Cecilia Olin - Kursledare

Camilla
Administration / Kursledare

Gravid & Förlossningsyoga, mamma & babyyoga samt profylaxkurser.

Cecilia Olin svarar på alla mail, leder klasser i Gravid & Förlossningsyoga, mamma & babyyoga, samt håller våra profylaxkurser.

info@egentid.se
08- 556 129 00

Joanna Tisell - Kursledare

Joanna Tisell
Kursledare

Kundaliniyoga & Gravidyoga

Joanna leder klasser i Kundaliniyoga & Gravidyoga.
Joanna har praktiserat olika former av yoga i tio års tid. Hon utbildade sig till kundaliniyogainstruktör på ”Golden Bridge” yogastudio i Los Angeles där hon bland annat studerade under Gurmukh Kaur Khalsa. Hon har även gått kurser i gravidyoga och barnyoga.

Heidi Karikumpu
Kursledare

Gravid & Förlossningsyoga

Heidi leder klasser i Gravid & Förlossningsyoga.
Heidi Karikumpu har tränat och undervisat olika former av yoga de senaste 7 åren och är utbildad yogalärare på International school of yoga och utbildad pilates lärare på Ylab. Heidi är också utbildad personlig tränare, doula och föda utan rädsla instruktör med högskolekompetens inom ämnet medicin och positiv psykologi.

Emmi Kirkholt
Kursledare

Gravidyoga

Emmi Kirkholt leder klasser i Gravidyoga.
Det var år 2011 när Emmi blev gravid som yogan kom att bli ett starkt stöd för henne och viktig del av hennes liv. Allt sedan dess har hon fördjupat sig inom yoga. Hon har en bakrund inom teater och har även studerat manus och experimentiell konst. Hon brinner för kroppen och dess uttryck, och älskar dans och musik.

Arjan Stenström - Kursledare

Arjan Stenström
Kursledare

Gravidyoga

Arjan Stenström leder klasser i Gravidyoga
Arjan är internationellt diplomerad kundaliniyogalärare sedan 10 år tillbaka. 2010 vidareutbildade hon sig till gravidyogalärare och 2012 valde hon att fördjupa sig ytterligare genom en doulautbildning för Susanna Heli (Föda utan rädsla).

Malin Wittig
Kursledare

Gravid & Förlossningsyoga

Malin började yoga under sin första graviditet 2001 och blev förundrad över vilken styrka yogan gav i både kropp och själ. Gravidyogan hjälpte till att komma i kontakt med kroppen och barnet i magen samt förbereda och ge verktyg till förlossningen. Yoga i olika former blev sedan ett verktyg att kontinuerligt utforska fysiskt och själsligt, och hantera upp och nedgångar i livet.

Marja Norlin - Kursledare

Marja Norlin
Kursledare

Gravidyoga

Marja leder klasser i Gravidyoga.
Marja har praktiserat och undervisat yoga sedan 2010. Utbildningarna hon gått är My Spirit-yoga i Stockholm hos Minanda Fritz med ett rikt innehåll av saker att använda sig av även utanför yogasalen. Efter det, en thaiyogamassage-utbildning av Itzhak Helman och senare gick hon yinyogautbildning med Magdalena Mecweld 2013 (som skrivit ”Vila dig i form”) efter att ha praktiserat hos henne i flera år och på Atmajyoti Yoga, gravidyogautbildning med Sofia Norén.

Monica Slotte
Kursledare

Gravidyoga

Monica leder klasser i Gravidyoga.
Monica kom i kontakt med Kundliniyoga för 15 år sedan och har sedan dess använt sig av olika yogiska tekniker för att stärka sin egen hälsa och sitt välbefinnande och tycker att det är så roligt att få dela de yogiska teknikerna med  alla som vill ta del av denna fantastiska skattkista.

Theresé täckenström
Kursledare

Gravidpilates

Theresé leder klasser i Gravidpilates.
Theresé har en bachelor i danspedagogik inriktning klassisk balett från Dans och Cirkushögskolan i Stockholm och har många års erfarenhet av att undervisa allt från de minsta barnen till vuxna. Hon har undervisat i framförallt klassisk balett men även pilates, modern dans och jazzdans i Sverige och utomlands. Theresé har även utbildning inom bland annat styrketräning och mental träning för idrott.

Clara Morell
Kursledare

Gravidyoga

Clara Morell leder klasser i Gravidyoga.
Clara började yoga 2010 när hon utbildade sig till konstnär på Konsthögskolan i Bergen, i Norge.
På dagarna höll hon på med konst, men på kvällarna tog hon yogaklasser. För henne var mötet med yogan kärlek vid första ögonkastet. Det var där hon kände att hon verkligen fick utlopp för sin kreativitet.

Joakim Eriksson - Massör

Joakim Eriksson
Massör

Gravidmassage

Joakim ger Gravidmassage.
Joakim är utbildad massör och personlig tränare och dessutom inom kort färdigutbildad Osteopat.

Han kan anpassa massagen efter just dina speciella behov och önskemål.