Logga in Testa gratis

Boka personlig träning!

Har du svårt att få tid till din träning? Känner du dig spänd eller orörlig? Eller trött, kanske stressad? Eller känner du att du inte passar eller hänger med i en klass?

Har du blivit rekomenderad eller föreskriven yoga av sjukvård, Fysioterapeut eller kroppsterapeut? Eller någon gång känt att du vill fördjupa din yoga i din takt, lära dig mer om positionerna? Vi har alla unika livshistorier, omständigheter och kroppsuppbyggnad – personlig träning blir för många bäst och mest effektiv då allt fokus är på dig.

I pandemin sker all träning online så du kommer att möta din instruktör via plattformen Zoom. Mer information om detta kommer efter att du anmält intresse.  Detta gör du genom knappen nedan. (Det är inte bindande utan bara en förfrågan, vi kommer efter din förfrågan att kontakta dig med information om olika alternativ och tider.)

Klicka på knappen “läs mer” nedan för att se vilka två alternativ personlig träning som vi erbjuder.

Välkommen!

dreamstime_xxl_142989233 2

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888

Boka en personlig yogatränare

Demo Description


[ameliabooking][ameliasearch][ameliaevents type='list'][ameliacustomerpanel][ameliaemployeepanel]

This will close in 0 seconds

Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på två olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen.

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Friskvårdsbidrag

Behöver du ett kvitto för friskvård? Maila oss isåfall Här så ordnar vi det. Vi kan också skriva ett kvitto på en längre period (flera månaders prenumeration) om du har ett större bidrag som du vill utnyttja. Varmt välkommen!

This will close in 0 seconds

Mer Info om prenumerationen

När du har klickat på “ Starta din provperiod” landar du på en sida där du fyller i dina uppgifter, inklusive betaluppgifter. Du betalar inget förrän efter 7 dagar och om du vill fortsätta efter en vecka behöver du inte göra något alls utan låter bara prenumerationen vara kvar.

När du anmält dig för att prova på veckan kommer du till en medlemsssida med tillgång till alla pass med mer. Från den sidan kan du enkelt avsluta din prenumeration när du vill. Väljer du att vara kvar så kommer Klarna att debitera dig på det sätt som du själv önskade när du anmälde dig.