Om oss – Välkommen till Egentid!

Egen tid är ett hälsocenter som erbjuder välbefinnande, träning och närvaro för dig som är gravid. Du får det senaste inom Gravidyoga, Gravidpilates, Profylaxkurs & Förlossningsförberedande yoga samt behandlingar, kurser och föreläsningar.

Vi har även ett utbud av Träning efter graviditeten där du kan komma igång med BarnvagnspromenaderBabyyoga & Kundaliniyoga!

Just nu erbjuder vi dig att träna Gravidyoga & Gravidpilates hemma via direktsända pass varje vecka, live med Moa eller Ida. 

Vi direktsänder Gravidpilates 17.30-18.30 på tisdagar varje vecka. (Dessutom Gravidyoga 17.30-18.45 på onsdagar)

Våra direktsända pass ger dig möjlighet att möta våra mycket kompetenta instruktörer live varje vecka. Dessutom ger det dig möjligheten att hitta en rutin att få till din träning varje vecka. Det är enkelt att träna med oss. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator, Ipad eller en mobiltelefon. För 295:- får du tillgång till både Gravidpilates och Gravidyoga varje vecka i en månad. Vid bokning får du ett välkomstmail med alla instruktioner du kan tänkas behöva för att komma igång.

Vårt mål är att ta hand om dig från graviditet, genom förlossningen tills tiden efter med det nya livet.

Vi vet vilken betydelse det personliga bemötandet har och med våra kompetenta instruktörer och deras erfarenhet och omtanke skapar vi mer för dig som vill ta han om din kropp, din själ och ditt barn.

Vad säger våra kunder om oss?

95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med träningen hos oss på Egen tid. Via Reco.se får vi kontinuerlig feedback av våra kunder. Läs gärna mer på Reco.se https://www.reco.se/egen-tid

Några kommentarer ur vår senaste kundundersökning:

Mycket trevligt bemötande på både mail inför och under yogapassen. Kursen har absolut uppfyllt mina förväntningar och varit en viktig del av min graviditet även denna gång. Mysiga lokaler, bra instruktörer och givande pass!” – Linda P

”Mycket bra förberedelse inför förlossningen!” – Ulrika W

”Jag tyckte om att träna hos Egen tid, bra stämning, avslappat och lugnt” – Susanna H

”Lysande att ni har Gravidpilates på kvällstid. Mycket bra och effektiv träning.” – Lotta K

”Jag är mycket nöjd!. Jag köpte först ett paket Gravidyoga med 6 tillfällen som jag sedan utökade till ytterligare 6 tillfällen eftersom jag var så nöjd. Gravidyogan lever upp till mina förväntningar. Administrationen kring bokning och betalning har också fungerat mycket bra.” – Casandra S

”Jag är jättenöjd med kursen, upplägget, snabba svar, flexibiliteten och er service” – Lisa M

”Jag önskar jag kunde börja varje dag med Babyyoga de dagarna ger mig ny energi!” – Hanna V

”Superbra! Nöjd med allt. Bra kundservice och bra yogainstruktörer. Fräsch och mysig lokal!” – Josefin C

—-

Egen tid startades för 14 år sedan av Lisa Henriksson och är idag en unik oas för blivande mammor med flera gravidyogacenter i Stockholm och med ett stort utbud online. Lisa är även grundare av Wisdom Stockholm och aktuell som författare och föreläsare.

Under mammaledigheten med dottern Nova för 14 år sedan föddes idén kring en plats där det finns utrymme för både kropp och själ. Med Egen tid följer hon sitt hjärta och bjuder mammor och deras bebisar till ett liv i mindre dömande, mer närvaro, ökad kroppsmedvetenhet och mer lycka!

Lisa Henriksson
Grundare

Rekommenderat Företag