Logga in Testa gratis

Hej!


Varje vecka hittar du på din medlemssida ett nyinspelat och unikt träningspass från studion i Stockholm. 
 Dessutom får du som medlem veckans övning inför förlossningen samt veckans hälsotips i videoform av våra erfarna instruktörer. 

Dessutom har du tillgång till över 20 inspelade pass i Gravidyoga och Gravidpilates samt guidade meditationer och avslappningsövningar.

Att bli medlem kostar idag 195:- per månad. (Ordinarie pris 495kr per månad) 

Du betalar via Klarna och du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta ditt medlemsskap. 

Välkommen in!

Hej!


Skapa konto nedan för att testa vår prenumeration gratis i en vecka.
Du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta din prenumeration.
I vår unika prenumeration får du varje vecka:

Veckans träningspass
Veckans gravidtips
Veckans förlossningsförberedande tips.

Dessutom får du tillgång till vår plattform med över 20 inspelade träningspass
samt guidade meditationer och avslappningsövningar.  


Välkommen!

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888

EGEN TID

VÅRA VILLKOR


Användande av vår sida och köp av våra tjänster innebär att du godkänner följande villkor: Din Egen tid AB erbjuder en prenumeration och första veckan är kostandsfri och därefter betalas tjänsten månadsvis. Du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta din prenumeration, Påbörjad månad betalas inte tillbaka.Vår gravidyoga och gravidpilates utövas under eget ansvar och på egen risk. Din Egen tid AB tar inget ansvar för skador eller andra eventuella konsekvenser av träningen. Du ansvarar själv för din säkerhet samt försäkring. Om du har skador, sjukdom, tar medicin eller liknande rådgör gärna med läkare innan du praktiserar yoga och pilates. Det viktigaste att tänka på när du praktiserar yoga och pilates är att inte gå över dina gränser och att lyssna på din kropp. Det är centralt att aldrig pressa fram något och vill kroppen vila så ska du göra det. Det fina med träningen är att den kan anpassas helt och hållet efter din dagsform och dina fysiska förutsättningar.Har du några som helst frågor kring innehållet hör av dig till oss på info@egentid.seAtt träna gravidyoga och/eller gravidpilates är ett utmärkt sätt att hålla sig i form under graviditeten. För dig som är gravid så kan träningen gynna ditt välbefinnande, lära dig att slappna av och förbereda dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen.

This will close in 0 seconds