Logga in Testa gratis

Kort info om prenumerationen


Välkommen!

Du är värd egen tid! Vi erbjuder sedan start för 16 år sedan det bästa inom gravidyoga, hälsa och graviditet. Med oss har du möjlighet att träna på dina villkor – hur ofta du vill, när du vill och var du vill. Genom vår unika prenumeration får du tillgång en medlemssida omsorgsfullt fylld med över 40 pass i gravidyoga och gravidpilates. För att du alltid skall få det senaste fyller vi hela tiden din sida på med nya pass. Du får varje vecka:

  • På måndagar – Veckans pass i Gravidyoga eller Gravidpilates
  • På tisdagar – Veckans direktsända gravidyoga från studion i Stockholm.
  • På torsdagar – Veckans Gravidtips & Veckans förlossningstips av Cecilia Olin – Doula, yogainstruktör och 4 barns mamma. 

Sedan start för 16 år sedan har över 9000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda. Läs några av recensionerna här.

Det är enkelt att prenumerera. Du skapar enkelt ett konto som ger dig tillgång till en medlemssida där all din träning och dina tips finns samlat.

Att prenumerera kostar 295:- per månad. Just nu kan du prova vår kostnadsfritt i 7 dagar

Du betalar med Klarna efter 7 dagar om du vill fortsätta och du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta ditt medlemskap

VARMT VÄLKOMMEN!

OM GRAVIDYOGA

Yoga är en uråldrig visdom om kropp & själ som passar bra för gravida och är ett fantastiskt verktyg att lära känna sin kropp bättre, vilket ger många fördelar.De flesta barnmorskor rekommenderar gravidyoga och du får får kontakt med, inte bara sin egen kropp, utan även med bebisen på ett speciellt sätt.

Yogan kan göra det lättare att acceptera och underlätta de olika faserna en graviditet genomgår och träningen ger både mamma och bebis ny energi.

Med gravidyoga blir du närvarande i din kropp och du får de verktyg som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

Om GRavidpilates

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten.

Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna som stärks för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten.

Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten. Med Gravidpilates lär du känna din kropp och du får den träning, kraft och närvaro som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

EGEN TID

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med träningen hos oss på Egen tid. Via Reco.se får vi kontinuerlig feedback av våra kunder. Hos dem har vi 4.3 av 5 i betyg baserat på 267 omdömen Läs gärna mer på https://www.reco.se/egen-tid

Några exempel:

”Superbra! Nöjd med allt. Bra kundservice och bra instruktörer. Så värdefullt att kunna träna hemma, både livesända pass och förinspelad yoga och pilates!” – Josefin C

”Både livepassen och de förinspelade passen har absolut uppfyllt mina förväntningar och varit en viktig del av min graviditet även denna gång. Bra instruktörer och givande pass!” – Linda P

”Det är så värdefullt att kunna träna hemifrån. Att bli medlem var enkelt och smidigt och gav en mycket bra förberedelse inför förlossningen!” – Ulrika W

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888

Mer info om PT-Pass

Boka personlig träning!


Hos oss på Egen tid kan du boka personlig träning på tre olika sätt. 

Personlig träning 60min

Här får du möjligheten att bli guidad till ett skönt yogapass, helt anpassat för Dig. Passet börjar med några minuters samtal om hur du mår och vad du har för önskemål och behov. Därefter guidas du igenom passet som avslutas med en stunds djupavslappning. Ett pass kan innehålla både fysiska yogaövningar anpassade efter Dig, andningsövningar, meditativa övningar samt djupavslappning. Hur just Ditt pass kommer se ut kommer vi överens om i början av lektionen. 

Pris: 795:-

Privat yogakonsultation 90 minuter

Här får du möjlighet att få ett helt skräddarsytt yogapass att göra hemma under din graviditet. Innan konsultationen får du fylla i ett formulär med lite frågor kring din hälsa samt dina önskningar och behov för ditt yogautövande. Formuläret mailar du tillbaka till oss helst senast dagen innan.

En konsultation går till så att vi börjar med att samtala kring formuläret och du får berätta lite om hur du mår och vad du har för önskningar och behov. Sedan kommer du få göra några övningar så att vi kan se vilka övningar som passar dig bäst. Därefter designar vi ett individuellt yogaprogram till dig som vi noga går igenom. Du får yogaprogrammet skickat till dig och du kan höra av dig med frågor kring konsultationen.

Pris 995 :-

 
 

This will close in 0 seconds