Logga in Testa gratis

Kort info om prenumerationen


Prenumerera kostnadsfritt i en vecka!

I vår unika prenumeration får du varje vecka: 

  • Veckans träningspass. Ett nyinspelat träningspass på 25 minuter i gravidyoga eller vid gravidpilates som passar dig oavsett var du befinner dig i din graviditet. 
  • Veckans gravidtipsEn ny video varje vecka med yogapositioner, träningstips och andra “huskurer” av mycket populära Cecilia Olin, 4 barns mamma, doula och yogainstruktör.
  • Veckans förlossningsförberedande tipsDet är skönt att ta sig tid att ladda och förbereda sig inför förlossningen. Du får varje vecka en video med olika verktyg att ha med sig till förlossningen såsom andningen, avslappning samt tankens kraft, även detta av Cecilia Olin. 

Dessutom får du tillgång till vår plattform med över 20 inspelade träningspass samt guidade meditationer och avslappningsövningar.

Det är enkelt att träna med oss, du skapar ett konto via knappen nedan, du har ingen bindningstid och du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. 

Att prenumerera kostar 195:- per månad. Just nu kan du testa på att prenumerera kostnadsfritt i en vecka. 

VÄLKOMMEN!

 
OM GRAVIDYOGA

Yoga är en uråldrig visdom om kropp & själ som passar bra för gravida och är ett fantastiskt verktyg att lära känna sin kropp bättre, vilket ger många fördelar.De flesta barnmorskor rekommenderar gravidyoga och du får får kontakt med, inte bara sin egen kropp, utan även med bebisen på ett speciellt sätt.

Yogan kan göra det lättare att acceptera och underlätta de olika faserna en graviditet genomgår och träningen ger både mamma och bebis ny energi.

Med gravidyoga blir du närvarande i din kropp och du får de verktyg som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

Om GRavidpilates

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten.

Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna som stärks för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten.

Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten. Med Gravidpilates lär du känna din kropp och du får den träning, kraft och närvaro som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

EGEN TID

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med träningen hos oss på Egen tid. Via Reco.se får vi kontinuerlig feedback av våra kunder. Hos dem har vi 4.3 av 5 i betyg baserat på 267 omdömen Läs gärna mer på https://www.reco.se/egen-tid

Några exempel:

”Superbra! Nöjd med allt. Bra kundservice och bra instruktörer. Så värdefullt att kunna träna hemma, både livesända pass och förinspelad yoga och pilates!” – Josefin C

”Både livepassen och de förinspelade passen har absolut uppfyllt mina förväntningar och varit en viktig del av min graviditet även denna gång. Bra instruktörer och givande pass!” – Linda P

”Det är så värdefullt att kunna träna hemifrån. Att bli prenumerera var enkelt och smidigt och gav en mycket bra förberedelse inför förlossningen!” – Ulrika W

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888