Logga in Bli medlem

EGEN TID

VAD INGÅR I MEDLEMSKAPET?

 

 I tider av Corona behöver du som är gravid vara lite extra rädd om dig. Egen tid har i 15 år levererat träning till gravida och sedan i våras erbjuder vi ett unikt medlemskap så att du kan fortsätta ta hand om dig under graviditeten. I vårt unika medlemskap ingår: 

  • Veckans träningspass. Ett unikt nyinspelat skräddarsytt träningspass på 25 minuter i gravidyoga eller gravidpilates som passar dig oavsett var du befinner dig i din graviditet. 
  • Veckans hälsotips. Tips om mat, hälsokost, sömn, och mycket mer. Allt för att du skall kunna ta väl hand om dig under graviditeten. 
  • Veckans övning inför förlossningenDet är skönt att ta sig tid att ladda och förbereda sig inför förlossningen. Du får varje vecka ett våra bästa träningsövningar inför förlossningen. 
  • Tillgång till en unik plattform med över 20 inspelade träningspass samt guidade meditationer och avslappningsövningar. 

Det är enkelt att träna med oss, allt du behöver för att få tillgång till din unika träning är en internetuppkoppling, en dator eller en iPad. Klicka på “ Bli Medlem” uppe till höger här på vår sida

Att bli medlem kostar just nu endast 195:- per månad. (Ordinarie pris 495kr per månad) 

Du betalar via Klarna och du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta ditt medlemsskap.  

 
 
OM GRAVIDYOGA

Yoga är en uråldrig visdom om kropp & själ som passar bra för gravida och är ett fantastiskt verktyg att lära känna sin kropp bättre, vilket ger många fördelar.De flesta barnmorskor rekommenderar gravidyoga och du får får kontakt med, inte bara sin egen kropp, utan även med bebisen på ett speciellt sätt.

Yogan kan göra det lättare att acceptera och underlätta de olika faserna en graviditet genomgår och träningen ger både mamma och bebis ny energi.

Med gravidyoga blir du närvarande i din kropp och du får de verktyg som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

Om GRavidpilates

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten.

Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna som stärks för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten.

Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten. Med Gravidpilates lär du känna din kropp och du får den träning, kraft och närvaro som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

EGEN TID

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med träningen hos oss på Egen tid. Via Reco.se får vi kontinuerlig feedback av våra kunder. Hos dem har vi 4.3 av 5 i betyg baserat på 267 omdömen Läs gärna mer på https://www.reco.se/egen-tid

Några exempel:

”Superbra! Nöjd med allt. Bra kundservice och bra instruktörer. Så värdefullt att kunna träna hemma, både livesända pass och förinspelad yoga och pilates!” – Josefin C

”Både livepassen och de förinspelade passen har absolut uppfyllt mina förväntningar och varit en viktig del av min graviditet även denna gång. Bra instruktörer och givande pass!” – Linda P

”Det är så värdefullt att kunna träna hemifrån. Att bli medlem var enkelt och smidigt och gav en mycket bra förberedelse inför förlossningen!” – Ulrika W

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888