Logga in Testa gratis

Kort info om medlemsskapet


Välkommen!

Du är värd egen tid! Vi erbjuder sedan start för 16 år sedan det bästa inom gravidyoga, hälsa och graviditet. Med oss har du möjlighet att träna på dina villkor – hur ofta du vill, när du vill och var du vill. 

Detta ingår in ditt medlemskap:   

  • Över 40 pass i gravidyoga och gravidpilates, avlsappningsövingar och meditationer. För att du alltid skall få det senaste fyller vi hela tiden på med nya pass.
  • Direktsänd yoga. Om du vill du som medlem vara med LIVE på ett direktsänt pass en gång i veckan. Passet hålls av Ida Nissle på tisdagar 18.00 
  • Dessutom får du som medlem tillgång till mycket populära och hjälpsamma gravid samt förlossningstips av Cecilia Olin – Doula, yogainstruktör och 4 barns mamma. Även här uppdaterar vi hela tiden med nya tips

Sedan start för 16 år sedan har över 9000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda. Läs flera recensioner här. 

Det är enkelt att bli medlem. Du skapar enkelt ett konto som ger dig tillgång till en medlemssida där all din träning och dina tips finns samlat.

Att bli medlem kostar 295:- per månad. Just nu kan du prova vår kostnadsfritt i 7 dagar. 

Du betalar med Klarna och du har ingen bindningstid och kan närsomhelst avsluta ditt medlemskap

VARMT VÄLKOMMEN!

OM GRAVIDYOGA

Yoga är en uråldrig visdom om kropp & själ som passar bra för gravida och är ett fantastiskt verktyg att lära känna sin kropp bättre, vilket ger många fördelar.De flesta barnmorskor rekommenderar gravidyoga och du får får kontakt med, inte bara sin egen kropp, utan även med bebisen på ett speciellt sätt.

Yogan kan göra det lättare att acceptera och underlätta de olika faserna en graviditet genomgår och träningen ger både mamma och bebis ny energi.

Med gravidyoga blir du närvarande i din kropp och du får de verktyg som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

Om GRavidpilates

Gravidpilates är en fantastisk och skonsam träningsform som hjälper dig att behålla styrkan och smidigheten under graviditeten.

Vi fokuserar på de inre, stabiliserande musklerna som stärks för att få bra balans, god hållning, undvika inkontinens, bygga upp eller behålla en stark rygg och bäckenbotten.

Tack vare den skonsamma träningsformen går det bra att träna pilates under hela graviditeten. Med Gravidpilates lär du känna din kropp och du får den träning, kraft och närvaro som behövs inför förlossningen och det nya livet med ditt nyfödda barn.

EGEN TID

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med träningen hos oss på Egen tid. Via Reco.se får vi kontinuerlig feedback av våra kunder. Hos dem har vi 4.3 av 5 i betyg baserat på 267 omdömen Läs gärna mer på https://www.reco.se/egen-tid

Några exempel:

”Superbra! Nöjd med allt. Bra kundservice och bra instruktörer. Så värdefullt att kunna träna hemma, både livesända pass och förinspelad yoga och pilates!” – Josefin C

”Både livepassen och de förinspelade passen har absolut uppfyllt mina förväntningar och varit en viktig del av min graviditet även denna gång. Bra instruktörer och givande pass!” – Linda P

”Det är så värdefullt att kunna träna hemifrån. Att bli medlem var enkelt och smidigt och gav en mycket bra förberedelse inför förlossningen!” – Ulrika W

VÅRA LOKALER

Götgatan 11, Slussen
Rutger Fuchsgatan 4, Skanstull
Magnus Ladulåsgata 48, Medborgarplatsen
organisationsnummer: 556948-6888