Vi som arbetar på Egen tid

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Lisa Henriksson
VD & Grundare

 

Lisa är grundare och ägare av Egen tid, även grundare av Wisdom Stockholm och aktuell som författare och föreläsare med boken ”I Was Supposed To be Happy”. www.lisahenriksson.com

lisa@egentid.se
info@egentid.se
08- 556 129 00

Cecilia Olin
Kursledare

Gravid & Förlossningsyoga, mamma & babyyoga samt profylaxkurser.

Cecilia leder klasser i Gravid & Förlossningsyoga, mamma & babyyoga, samt håller våra profylaxkurser.
Cecilia är certifierad Viryayogalärare enligt The Yoga Alliande kriterier, samt terapeutiskyoga och restorativyoga genom Nordiska Yogainstitutet. Det var även där hon gick sin gravidyogainstruktörs utbildning. Cecilia är utbildad inom Yinyoga och har gått Magdalena Mecwelds alla fyra nivåer. Cecilia är också utbildad doula genom Odis och är Föda utan rädsla instruktör.

info@egentid.se
08- 556 129 00

Joanna Tisell
Kursledare

Kundaliniyoga & Gravidyoga

Joanna leder klasser i Kundaliniyoga & Gravidyoga.
Joanna har praktiserat och undervisat yoga i olika former i över 20 års tid. Hon utbildade sig till kundaliniyogainstruktör på ”Golden Bridge” yogastudio i Los Angeles där hon bland annat studerade under Gurmukh Kaur Khalsa. Hon håller även vidareutbildningar för yogalärare i gravidyoga och barnyoga. Joanna är även legitimerad sjuksköterska och arbetar på en neonatalvårdsavdelning.”

Arjan Stenström
Kursledare

Gravidyoga

Arjan leder klasser i Gravidyoga
Arjan är internationellt diplomerad kundaliniyogalärare sedan 10 år tillbaka. 2010 vidareutbildade hon sig till gravidyogalärare och 2012 valde hon att fördjupa sig ytterligare genom en doulautbildning för Susanna Heli (Föda utan rädsla).

Marja Norlin
Kursledare

Gravidyoga

Marja leder klasser i Gravidyoga.
Marja har praktiserat och undervisat yoga sedan 2010. Utbildningarna hon gått är My Spirit-yoga i Stockholm hos Minanda Fritz med ett rikt innehåll av saker att använda sig av även utanför yogasalen. Efter det, en thaiyogamassage-utbildning av Itzhak Helman och senare gick hon yinyogautbildning med Magdalena Mecweld 2013 (som skrivit ”Vila dig i form”) efter att ha praktiserat hos henne i flera år och på Atmajyoti Yoga, gravidyogautbildning med Sofia Norén.

Beatrice Längberg
Kursledare

Gravidyoga

Beatrice hade sitt första möte med yogan år 2008, men det var först när hon väntade sin son som relationen verkligen kom att fördjupas och yogan blev en självklar del av hennes liv. Kort därefter utbildade hon sig till yogalärare i syfte att fördjupa den egna praktiken och förhoppningsvis även kunna sprida yogan vidare till andra. I undervisningen fokuserar Beatrice mycket på andning och teknik och uppmuntrar varje elev att våga ta plats på mattan.

Kerstin Moreau
Kursledare

Gravidyoga & Förlossningsyoga

Kerstin undervisar också i Hathayoga, Yinyoga, Restorativeyoga och Mamma/babyyoga. Det hon vill förmedla med sina pass är att en födande kvinna är superstark och kapabel. Hon vet precis vad hon skall göra om hon bara vågar lita på sin kropp. Yogan är ett fantastiskt redskap att hitta tilliten, modet och styrkan.

Joakim Eriksson
Massör

Gravidmassage

Joakim ger Gravidmassage.
Joakim är utbildad massör och personlig tränare och dessutom inom kort färdigutbildad Osteopat.

Han kan anpassa massagen efter just dina speciella behov och önskemål.

Carina Schütt
Kursledare

Gravidpilates

Carina leder kurser i Gravidpilates.
Hon har en bakgrund bestående av akademiska studier inom beteendevetenskap.
Sedan hennes första möte med yoga år 2000 och Pilates 2001 har hon studerat och fördjupat sina kunskaper både i Sverige och utomlands.

Carina freelansar på heltid inom undervisning av yoga och pilates traditionen och besitter gedigna anatomiska kunskaper som hon applicerar väl och pedagogiskt förmedlar i sin undervisning. Hon är en generös lärare som entusiastiskt delar med sig av sin förvärvade kunskap.

Albana Makolli
Kursledare

Gravidpilates

Albana håller i klasser i Gravidpilates samt leder Barnvagns-promenader med styrka. Hon är kost-och träningskonsult och MammaMage Instruktör.
Utöver träning och hälsa har hon en bakgrund som lärare med inriktning idrott och hälsa. Läs mer om Albana på http://makollitrainingcenter.com/team/

Andrea Nanda
Kursledare

Instruktör

Andrea Nanda är utbildad i Hatha yoga i Mysore, Indien. Hon har undervisat i många år i olika delar av världen. När hon flyttade hem till Sverige vidareutbildade hon sig inom Gravidyoga och Rehabyoga. Hennes passion för gravida kvinnors och nyblivna mammors välmående har även lett henne till att nu även börja arbeta som Doula och Profylaxinstruktör inom Föda utan Rädsla.