Vi som arbetar på Egen tid

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Lisa Henriksson
VD & Grundare

 

Lisa är grundare och ägare av Egen tid, även grundare av Wisdom Stockholm och aktuell som författare och föreläsare med boken ”I Was Supposed To be Happy”. www.lisahenriksson.com

lisa@egentid.se
info@egentid.se
08- 556 129 00

Cecilia Olin
Administration / Kursledare

Gravid & Förlossningsyoga, mamma & babyyoga samt profylaxkurser.

Cecilia svarar på alla mail, leder klasser i Gravid & Förlossningsyoga, mamma & babyyoga, samt håller våra profylaxkurser.
Cecilia är certifierad Viryayogalärare enligt The Yoga Alliande kriterier, samt terapeutiskyoga och restorativyoga genom Nordiska Yogainstitutet. Det var även där hon gick sin gravidyogainstruktörs utbildning. Cecilia är utbildad inom Yinyoga och har gått Magdalena Mecwelds alla fyra nivåer. Cecilia är också utbildad doula genom Odis och är Föda utan rädsla instruktör.

info@egentid.se
08- 556 129 00

Joanna Tisell
Kursledare

Kundaliniyoga & Gravidyoga

Joanna leder klasser i Kundaliniyoga & Gravidyoga.
Joanna har praktiserat olika former av yoga i tio års tid. Hon utbildade sig till kundaliniyogainstruktör på ”Golden Bridge” yogastudio i Los Angeles där hon bland annat studerade under Gurmukh Kaur Khalsa. Hon har även gått kurser i gravidyoga och barnyoga.

Kajsa Bergsten
Kursledare

Gravid & Förlossningsyoga

Kajsa leder klasser i Gravid & Förlossningsyoga.
Kajsa är utbildad lärare inom Hatha och Livsyoga. Vidareutbildad i gravid-, mamma-bebis och barnyogalärare i Kundalinitraditionen. Hon är även mediyogainstruktör samt doula. Hon har fyra vuxna barn och två barn-barn. Kajsa önskar att alla bebisar ska få en så lugn och mjuk start i livet, både i och utanför magen.

Emmi Kirkholt
Kursledare

Gravidyoga

Emmi leder klasser i Gravidyoga.
Det var år 2011 när Emmi blev gravid som yogan kom att bli ett starkt stöd för henne och viktig del av hennes liv. Allt sedan dess har hon fördjupat sig inom yoga. Hon har en bakrund inom teater och har även studerat manus och experimentiell konst. Hon brinner för kroppen och dess uttryck, och älskar dans och musik.

Arjan Stenström
Kursledare

Gravidyoga

Arjan leder klasser i Gravidyoga
Arjan är internationellt diplomerad kundaliniyogalärare sedan 10 år tillbaka. 2010 vidareutbildade hon sig till gravidyogalärare och 2012 valde hon att fördjupa sig ytterligare genom en doulautbildning för Susanna Heli (Föda utan rädsla).

Malin Wittig
Kursledare

Gravid & Förlossningsyoga

Malin började yoga under sin första graviditet 2001 och blev förundrad över vilken styrka yogan gav i både kropp och själ. Gravidyogan hjälpte till att komma i kontakt med kroppen och barnet i magen samt förbereda och ge verktyg till förlossningen. Yoga i olika former blev sedan ett verktyg att kontinuerligt utforska fysiskt och själsligt, och hantera upp och nedgångar i livet.

Marja Norlin
Kursledare

Gravidyoga

Marja leder klasser i Gravidyoga.
Marja har praktiserat och undervisat yoga sedan 2010. Utbildningarna hon gått är My Spirit-yoga i Stockholm hos Minanda Fritz med ett rikt innehåll av saker att använda sig av även utanför yogasalen. Efter det, en thaiyogamassage-utbildning av Itzhak Helman och senare gick hon yinyogautbildning med Magdalena Mecweld 2013 (som skrivit ”Vila dig i form”) efter att ha praktiserat hos henne i flera år och på Atmajyoti Yoga, gravidyogautbildning med Sofia Norén.

Monica Slotte
Kursledare

Gravidyoga

Monica leder klasser i Gravidyoga.
Monica kom i kontakt med Kundliniyoga för 15 år sedan och har sedan dess använt sig av olika yogiska tekniker för att stärka sin egen hälsa och sitt välbefinnande och tycker att det är så roligt att få dela de yogiska teknikerna med  alla som vill ta del av denna fantastiska skattkista.

Mary Lou Richards
Kursledare

Gravidpilates

Mary-Lou  leder klasser i Gravidpilates.
Mary-Lou har varit aktiv som Leg. Naprapat sedan 1996. Att undervisa är också en stor del av hennes bakgrund, tidigare på Axelsons och numera på The Academy. Hon har alltid haft ett stort intresse för att kombinera träning med behandling. Hon har 2 barn och efter sina förlossningar har ett intresse för kvinnans hälsa växt fram. Hon har kompletterat sin utbildning med att läsa till Cert. mammamagetränare och Pre/Post Partum Pilates instruktör.

Kerstin Moreau
Kursledare

Gravidyoga

Kerstin leder klasser i Gravidyoga & Förlossningsyoga.
Kerstin började yoga för femton år sedan och kände till slut en stark längtan att förmedla kraften i yogan.
Kerstin utbildade sig på Atmajyoti. För Kerstin är yoga frihet, att våga leva sitt liv fullt utan förvrängning av verkligheten. Det hon vill förmedla med sina pass är tillit och att våga släppa taget. För det behöver vi känna en förankring i kroppen. Balansen mellan styrka och mjukhet, två motsatser som förutsätter varandra.

Joakim Eriksson
Massör

Gravidmassage

Joakim ger Gravidmassage.
Joakim är utbildad massör och personlig tränare och dessutom inom kort färdigutbildad Osteopat.

Han kan anpassa massagen efter just dina speciella behov och önskemål.